Koh Kood i Thailand

Steder at bo


På trods af løbende prisstigninger, så tilbyder Khao San Road stadig de billigste overnatningsmuligheder i Bangkok. Nye guesthouses dukker op (og forsvinder) på månedsbasis, og er der altid noget ledigt – selv i højsæson med et sparsomt budget.

Gode råd til valg af guesthouse

Skilte fra de mange guesthouses

Skilte fra de mange guesthouses langs Khao San Rd.

Har du ikke booket overnatning i forvejen (og det behøver man som hovedregel  ikke) er her en række gode råd, til at finde det helt rigtige guesthouse på Khao San Road:

 1. Før du tjekker ind på et ukendt guesthouse eller hotel, så bed altid om at se værelset først. Der kan være enorm stor forskel på receptionen og på det værelse, hvor du ender med at sove. Gå derfor ind i værelset, test at aircondition og ventilator virker, sæt dig på sengen, bemærk om der er en godt indeklima og undersøg hvor sikker låsen på døren er. Herefter kan du nemmere bedømme, om det er pengene værd.
 2. Jo mere centralt et guesthouse er placeret, jo dyrere er det. Hvis du søger meget billig overnatning, skal du ikke forvente luksus. Et værelse til 5-600 baht midt på Khao San Road kan sagtens være mørkt og uhumsk.
 3. Husk at der ikke kun ligger guesthouses midt på Khao San Road. Hele området er spækket med muligheder, og ofte skal man kun bevæge sig et par gader væk, for at få væsentlig mere luksus (og ro) for pengene.
 4. Hvis du synes, at prisen på et værelse er for høj, kan du altid forsøge at prutte om prisen. Det virker kun af og til, og chancen falder jo tættere på selve Khao San Road du forsøger dig. Planlægger du at blive boende i mere end 3 dage, er det et godt argument for at få prisen lidt ned.
 5. Prøv dig frem. Hvis du ikke synes om et bestemt guesthouse, er der ingen grund til at blive der. Der er hundredevis af guesthouses og hoteller i området.

Steder at bo

Selvom langt de fleste guesthouses og hoteller ligger i prisklassen fra meget billige til middeldyre, kan du i området også finde dyre og endda meget dyre og luksuriøse hoteller. Læs mere under nedenstående links, hvor der også er eksempler på guesthouses og hoteller inden for tre forskellige prisklasser.

 1. Billige guesthouses
  Der er et overvældende udbud af billige guesthouses i og omkring Khao San Road. Læs mere og se forslag på billige guesthouses.
 2. Middeldyre guesthouses og hoteller
  Størstedelen af disse ligger i området omkring selve gaden. Her er god chance for value for money. Læs mere og se forslag på middedyre guesthouses.
 3. Dyre og luksuriøse hoteller
  Spredt i bydelen Banglamphu kan du finde en stribe luksuriøse hoteller med pools, fri bar og meget andet. Læs mere og se forslag på de luksuriøse hoteller.